Gamla Södermalmare

Julresa till Åland

Den 25 november i år gjordes julresan i SöIK regi. 10 stycken tidigare GS medlemmar anmälde sig till denna dagsresa med Viking line. Nio kom till avfärd då en råkat ut för en olycka. Resan inleddes med frukost därefter samling i konferensrum där gamla glada idrottsminnen och kamratrelationer återupplevdes. Jättekul då alla kunde något om var våra tidigare idrottskamrater tagit vägen. Efter båtbyte i Mariehamn intog vi matsalen där Mannerströms julbord serverades .Det blev en lång sittning där som sedan avslutades med samling i baren. Efter diverse shopping avslutades vår trevliga dagstur när båten anlände Vikingterminalen i Stockholm.
Ulla Edman

Sällskapet Gamla Södermalmare har lagts ner. Detta beslutades på årsmötet den 11/03-2014. Beslutet var enhälligt.
Arkivering av GS:s handlingar i Statsarkivet där delar av GS och Södermalms IK finns, utförs av Leif Ottling och Göran Claeson.
GS medlemmar erbjuds att bli stödjande medlemmar i SöIK. Vi från styrelsen hoppas att så många som möjligt går med. Kontaktpersoner till SöIK erbjöd sig, Ulla Edman tel. 08 774 43 53 och Karin Bjerkedal tel. 070 608 76 25 att vara, om ni har några frågor.
För de som önskar bli stödjande medlemmar till SöIK gäller en årsavgift på 150 kr, som sätts in på bankgiro 5489-0132 med angivande av namn, e-mailadress och fullständigt personnummer.
SöIK gör inga utskick via posten utan endast via mail. Information får man genom att gå in på SöIK:s hemsida www.sodermalmsik.se , där finns även en rubrik Gamla Södermalmare. En annan möjlighet är att besöka träningarna på Östermalms IP och kanske samtidigt ta en fika där.
Vad får vi i utbyte när vi går med i SöIK:
Jo vi får träffa unga, aktiva och deras ledare när man besöker träningar. Vi kanske kan minnas tillbaka när vi själva var unga samt delta på årsmöten och årsavslutningar med prisutdelningar till de duktiga ungdomarna.
GS Styrelse tackar för den tid som har varit och önskar att så många som möjligt fortsätter att träffas genom SöIK.
Leif Ottling ordförande
Bo Arvidsson kassör